Odricanje od odgovornosti

Autorsko pravo
Pravna bilješka

Klosterfrau dozvoljava pozivanje, spremanje i umnožavanje trenutno objavljenog sadržaja društva Klosterfrau na internetu.

1. Sadržaj se smije koristiti samo u informativne svrhe, ali se ne smije koristiti za prodaju ili distribuciju odnosno komercijalne i političke svrhe.

2. Sadržaj se ni na koji način ne smije mijenjati.

3. Oznake autorskog prava moraju se nalaziti na svakom primjerku ili dijelovima početne stranice.

Robna marka
Sva navedena prava robnih marki ekskluzivno su vlasništvo njihovih vlasnika.

Odricanje od odgovornosti - opis
Ove internetske stranice sadrže opće informacije o poduzećima unutar Klosterfrau Grupe i njihovim preparatima. Nisu zamišljene kao stranice koje daju medicinske ili neke druge savjete ili upute o navedenim medicinskim preparatima. Ako imate posebnih pitanja o tim medicinskim preparatima, molimo vas da nam se obratite direktno ili da se javite svom liječniku ili ljekarniku. Mi činimo sve što je u našoj moći kako bismo vam osigurali najnovije, detaljne informacije. Međutim, ne jamčimo ni izričito niti se to podrazumijeva, za točnost i potpunost naših informacija. Osim toga, ne preuzimamo odgovornost ni za kakvu vrstu štete uzrokovane uporabom predstavljenih objavljenih informacija. Prije uporabe naših preparata, trebali biste pročitati priložene upute za uporabu. Ove internetske stranice mogu također sadržavati informacije o trećim stranama i poveznicu na druge internetske stranice. Ako je to ikako moguće, one su prikladno označene. Ne preuzimamo nikakvu odgovornosti za informacije treće strane. Sav grafički materijal koji se može umnožavati i informacije ovih internetskih stranica zaštićeni su autorskim pravom ili drugim pravima industrijskog vlasništva. Zadržavamo pravo promjene, dopune ili brisanja sadržaja ovih internetskih stranica bez prethodne najave, ako i kada smatramo da je to primjereno. Iz navedenoga se ne može izvesti nikakav oblik odgovornosti.

Poveznice
Rješenjem od 12. svibnja 1988., regionalni sud u Hamburgu (Njemačka) odlučio je da bi u slučaju nuđenja poveznica mogao postojati neki oblik odgovornosti za sadržaj povezanih stranica. Prema izreci regionalnog suda to se može spriječiti jedino izričitim distanciranjem od takvog sadržaja. Postoji mogućnost da smo na našim stranicama stvorili poveznice na druge stranice na internetu. Na sve te poveznice primjenjuje se sljedeće: želimo izričito naglasiti činjenicu da mi nemamo nikakav utjecaj na dizajn i sadržaj povezanih stranica. Stoga se izričito distanciramo od čitavog sadržaja svih povezanih stranica na našoj domeni. I ni na koji način ne preuzimamo njihov sadržaj. Ova izjava vrijedi za sve poveznice na našoj stranici i na svaki sadržaj kojem se pristupa putem poveznica na banerima.

© Autorsko pravo MCM Klosterfrau Vertriebs GmbH, Köln